Sofia Flight Training

 
07 September 2017

November 2018 – Cabin Crew Initial Course

Курсове за кабинен състав („стюарди/ стюардеси”) 

09/10/2018

Институтът по въздушен транспорт организира курсове за първоначално обучение за кабинен състав („стюарди /стюардеси”) и придобиване на квалификация за самолет Airbus 320.

Курсът включва теоретично и практическо обучение, тренажорна подготовка и учебни полети. Застъпени са както тренировки на нормални процедури, така и тренировки за действия  в аварийни ситуации. В съответствие с всички нови Европейски регламенти, учебният център провежда и практически тренировки в случай на приводняване на самолета и потушаване на избухнал пожар на борда, което дава на обучаващите се възможността да развият умения в условия най-близки до реалните.

Продължителността на курса за обучение е 1 месец.

Поради настъпили промени в графика на курсовете в ИВТ, Ви информираме, че:

Първият курс за учебната 2018/2019 год. предвиждаме да започне на 12 Ноември 2018 г.

Изисквания към кандидатите:

Одобрените кандидати преминат медицински прегледи за да получат свидетелство за медицинска годност клас 4.

Институтът по Въздушен Транспорт е единственият учебен квалификационен център в България, одобрен от Главна Дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ да предлага курсове за обучение на кабинен състав.

Желаещите да получат по-подробна информация  и да се запишат за курса могат да се обадят в  учебния отдел на тел.02/94 24 137; 0896 886 803 (в работно време) и на email: yonova@sofiaflighttraining.com

Contact us